a
 

„Balkanski“ posle preokreta eliminisan iz Kupa na teritoriji FSRIS

U utakmici prvog kola Kupa na teritoriji Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije fudbaleri „Balkanskog“ doživeli su poraz juče u Mrštanu od ekipe „Moravac Oriona“ rezultatom 4:2 (0:1). Na taj način dimitrovgradski fudbaleri su eliminisani iz najmasovnijeg domaćeg takmičenja.

Balkanski je došao u vođstvo pogotkom Stefana Kirkova u 21. minutu susreta. Početkom drugog dela igre (47m.) Nikola Ranđelov je duplirao prednost dimitrovgradskog tima. U 56. minutu Moravac preko Kostića smanjuje prednost gostiju, da bi se u 65. minutu dogodio ključan detalj na meču kada je igrač Balkanskog Nemanje Ivanov dobio crveni karton. Nakon toga, u razmaku od samo dva minuta domaćin je stigao do potpunog preokreta. Najpre je u 67. minutu Kostić izjednačio, da bi Ilić minut kasnije doneo potpuni preokret ekipi Moravca. Konačnih 4:2 postavio je Đokić u 74. minutu.

  А. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar