a
 

VIDEO: U ritmu kvalitetnog rok zvuka – „Van Gogh“ po prvi put u Dimitrovgradu

Poznati srpski muzički sastav „Van Gogh“ sinoć je u Dimitrovgradu okupio veliki broj poštovalaca kvalitetnog rok zvuka svih generacija.

Grupa koja uspešnu muzičku karijeru gradi još od 1986. godine, sinoć se po prvi put predstavila pred dimitrovgradskom publikom i izvela niz poznatih hitova – od popularnih starijih numera poput „Neko te ima noćas“, „Mama“, „Brod od papira“, „Tanka nit“… preko pesama koje su obeležile noviji period njihovog rada, do najnovijeg albuma „Ako stanemo, gubimo sve“ iz 2016.

Iako su na sceni nešto više od tri decenije, ovi vrsni muzičari nisu izgubili ništa od svoje „zarazne“ muzičke energije – što su pokazali i sinoć pred brojnim Dimitrovgrađanima, koji su ih nagradili ovacijama i burnim aplauzima i zajedno sa njima otpevali svima poznate hitove, što sa terena za mali fudbal, što sa same bine kao „specijalni gosti“.

Da ljubav prema dobroj muzici još uvek živi i u ovom malom gradu na jugoistoku Srbije, konstatovao je i sam frontmen benda Zvonimir Đukić Đule, koji je u živoj interakciji sa publikom i uz svesrdnu pomoć kolega iz benda priredio sjajan dvočasovni muzički šou.

Ovaj odličan rok koncert upotpunio je program ovogodišnjeg „Caribrodskog sportskog leta“, a organizovan je od strane Sportsko-turističkog centra „Caribrod“ i pod pokroviteljstvom Opštine Dimitrovgrad.

Nakon Dimitrovgrada, rok energiju „Van Gogh“ sutra donosi i u Pirot, a koncert će u okviru „Pirotskog kulturnog leta“ održati na Omladinskom stadionu.

Deo atmosfere sa sinoćnjeg koncerta grupe „Van Gogh“ u Dimitrovgradu pogledajte i u našoj foto-galeriji i video-zapisu.

D. Jelenkov

Foto i video: Slaviša Milanov


Bez komentara

Ostavi komentar