Skinut stari asfalt u ulici „Sutjeska“ – Do petka se očekuje postavljanje novog

U ulici „Sutjeska“ juče je počela rekonstrukcija dela ulice od dimitrovgradske gimnazije do mlekare „Stara planina“ u dužini od 450 metara. Skinut je stari asfalt, danas je počelo postavljanje tamponskog sloja, a do petka se očekuje kompletno asfaltiranje ovog dela ulice, rekao je za FAR Vasil Taškov, tehnički rukovodilac „Komunalca“.

Radovi u Sutjeskoj ulici se finansiraju iz budžeta Javnog preduzeća „Komunalac“. Njihova vrednost je oko 5 miliona dinara. Izvođač radova je građevinsko preduzeće „Drumovi A&D“ iz Pirota, istakao je Taškov.

Paralelno sa „Sutjeskom“, u „Svetosavskoj ulici“ se vrši zamena vodovodne mreže. Urađena je prva faza do raskrsnice sa „Dejačom“, dok se trenutno radi druga faza do kraja ulice. Nakon završetka radova na vodovodnoj mreži uslediće asfaltiranje „Svetosavske“ u punom profilu. Radovi se izvode o trošku „Komunalca“.

  A. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

Tekst je deo projekta „Demokratsko društvo – informisan građanin“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2018. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar