U Pirotu predstavljen Program podrške konkurentnosti MMSPP

Program podrške konkurentnosti, produktivnosti i internacionalizaciji MMSPP Razvojne agencije Srbije (RAS) predstavljen je u Ugovornoj okružnoj Privrednoj komori Pirot, uz podršku Regionalne razvojne agencije Jug.

Javni poziv za dodelu sredstava iz Programa namenjen je mikro, malim, srednjim preduzećima i preduzetnicima čija je pretežna delatnost proizvodnja ili prerada, za aktivnosti kao što su uređenje poslovanja u skladu sa zahtevima međunarodnih standarda; usaglašavanje proizvoda sa zahtevima tehničkih propisa; razvoj tehnoloških procesa, proizvoda/usluga i individualni nastup na međunarodnom sajmu u inostranstvu.

Ukupan budžet Programa je 140.000.000 dinara, a maksimalni iznos odobrenih sredstava je do 2.000.000 dinara. Raspoloživa sredstva dostupna su korisnicima u vidu sufinansiranja u visini do 50% iznosa opravdanih troškova bez PDV-a. Rok za konkurisanje je do utroška sredstava, najkasnije do 30. septembra 2018. godine, a detaljne informacije, uputstva i konkursna dokumentacija nalaze se na linku.

Izvor i foto: UO Privredna komora Pirot

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar