a
 

Mališani iz Bosilegrada učestvovali na fudbalskom kampu na Vlasini

Jedanaest mališana, aktivnih fudbalera „Mladosti“ iz Bosilegrada, 23. i 24. avgusta ove godine boravili su na fudbalskom kampu „Vlasina 2018“. Organizator kampa bio je fudbalski savez Surdulice.

Boravak i prenoćište dece na kampu na Vlasini obezbedio je Sportski savez opštine Surdulica, dok je opština Bosilegrad obezbedila prevoz.

Osim dece iz Bosilegrada, na kampu su učestvovali i mladi igrači iz FK “Radnik” iz Surdulice i FK “Morava” iz Vladičinog Hana.

 A. Zareva

Foto: Antoneta Zareva (Sportski savez Bosilegrad)

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar