a
 

Međunarodni stonoteniski turnir u Dimitrovgradu

U okviru proslave Dana opštine Dimitrovgrad u nedelju, 23. septembra sa početkom u 10:00 časova u sportskoj hali u Dimitrovgradu biće održan međunarodni stonoteniski turnir u pojedinačnoj kunkurenciji.

Iz Stonoteniskog kluba „Caribrod“ najavljuju učešće preko 20 takmičara iz Srbije i susedne Bugarske, dok će za najbolje stonotenisere biti obezbeđeni pehari i medalje.

Organizator sportskog nadmetanja u SC Park je Stonotniski klub „Caribrod“ iz Dimitrovgrada, uz podršku Sportsko tuističkog centra „Caribrod“ i Sportskog saveza Caribrod. Pokrovitelj turnira je opština Dimitrovgrad.

A. Todorov

Foto: Arhiva FAR-a

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar