a
 

Zona Jug: „Morava“ odnela bodove iz Bosilegrada

Fudbaleri „Morave“ iz Vladičinog Hana savladali su na stadionu Peskara domaću „Mladost“ rezultatom 2:1 u susretu 7. kola Zone Jug koji je igran 30. septembra u Bosilegradu.

Nakon ovog kola bosilegradski zeleno – beli su na dnu tabele sa samo 3 osvojena boda. U narednoj prvenstvenoj rundi ekipu „Mladosti“ očekuje još jedan težak duel na gostovanju „Jedinstvu“ u Pirotu.

  A. Todorov

Foto: A. Zareva (Sportski savez Bosilegrad)

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar