„STC“ promovisao manifestaciju „Dani Caribrodske šušenice“ na međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

Od 4. do 7. oktobra u halama novosadskog  sajma održan je 51. međunarodni sajam lova, ribolova, sporta i turizma – „LORIST“.

Posle višegodišnje pauze „Sportsko turistički centar Caribrod“ iz Dimitrovgrada je ove godine u kalendar sajmova ubeležio i nastup na ovoj međunarodnoj turističkoj smotri. Služba za turizam STC Caribrod je za ovu priliku posebno predstavila nadolazeću manifestaciju „Dani Caribrodske šušenice“, pa su Vojvođani imali priliku da probaju kako „šušenicu“ tako i ostale tradicionalne specijalitete iz našeg kraja, ali i da dobiju informacije o turističkoj ponudi opštine Dimitrovgrad.

Na sajmu se predstavilo oko 450 domaćih i stranih izlagača, održan je niz poslovnih susreta i B2B sastanaka, prezentacija i promocija, realizovan je „Hosted Buyer program“ – susreti turoperatora i izlagača, predstavljena je objedinjena ponuda nacionalnih parkova Srbije, izložbe i još na desetine pratećih sadržaja.

Učesnici su došli iz 20 zemalja: Austrije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Danske, Grčke, Indije, Izraela, Mađarske, Maldiva, Nemačke, Norveške, Portugalije, Rusije, Rumunije, Srbije, Slovenije, Španije, Turske, Hrvatske.

Ovogodišnji sajam je zabeležio i rekord u broju prodatih ulaznica. Preko 30 000 posetilaca  imalo je priliku da zaviri u turističku ponudu destinacija iz čitave Srbije i regiona.

  A. Todorov (Izvor: udimitrovgradu.rs)

Foto: udimitrovgradu.rs

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar