a
 

Vreme: Od subote do ponedeljka toplo i otapanje snežnog pokrivača

Poslednji kalendarski dan zime u prepodnevnim satima na severu, zapadu i jugu doneće slabu kiša koja će se lediti pri tlu. Vetar slab i umeren, južni, jugozapadni, a uveče i noću u pojačanju. Najviša dnevna temperatura od 4 do 9 stepeni.

This image has an empty alt attribute; its file name is 437-683x1024.jpg

Od subote do ponedeljka biće toplo vreme sa temperaturama iznad proseka za ovo doba godine, koje će usloviti otapanje snežnog pokrivača.

Od ponedeljka novo naoblačenje sa kišom, saopšteno je iz RHMZ-a

 P. Videnov

Foto: Stefan Pavić

Tagovi objave
Podeli vest
Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar