a
 

Foto: Novogodišnji paketići i dečija predstava za dimitrovgradske mališane

Opština Dimitrovgrad je i ove godine uoči novogodišnjih praznika obradovala novogodišnjim paketićima svoje najmlađe sugrađane.

This image has an empty alt attribute; its file name is 661-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 662-1024x742.jpg

U velikoj sali Centra za kulturu mališanima koji ne pohađaju predškolsku ustanovu dodeljeni su paketići uz dečiju novogodišnju predstavu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 663-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 664-1024x683.jpg

Foroterpoter FAR-a snimio je deo atmosfere sa ovog dečijeg hepeninga.

  Petar Videnov

 Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar