Potpisani ugovori o dodeli opštinskih studentskih stipendija

U sali Skupštine opštine Dimitrovgrad danas su potpisani ugovori o dodeli opštinskih studentskih stipendija. Za ovu školsku godinu dodeljeno je 18 redovnih i 13 posebnih studentskih stipendija.

This image has an empty alt attribute; its file name is 656-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 657-1024x683.jpg

Dejan Milev, opštinski većnik za obrazovanje i informisanje čestitao je studentima na uspehu koji su postigli tokom školovanja i na dobijanju opštinskih stipendija.

Prisutnim studentima obratio se i predsednik opštine Dimitrovgrad Vladica Dimitrov rečima:

„Uvek mi je zadovoljstvo da vas pozdravim i budem sa vama jer vi ste naše najveće nade. Vi koji ste stekli uslov da dobijete bilo kakvu stipendiju spadate među najbolje učenike. Opština od takvih učenika i od onih koji su uložili u svoje obrazovanje očekuje da unaprede budućnost grada“.

Dimitrov je takođe čestitao svim studentima na pokazanom uspehu i rekao da jedino što se ceni i što niko ne može da im oduzme jeste njihovo znanje i da tako nastave i ubuduće.

This image has an empty alt attribute; its file name is 658-1024x683.jpg

Ekipa portal FAR-a pitala je studente šta za njih znači ova stipendija?

„S obzirom da studiram u Sofiji, ova stipendija mi dosta pomaže da izmirim svoje račune i kupim knjige. Pre svega, pomaže mi i da izgradim svoju ličnost. Daje mi podstrek da nastavim svoje školovanje“ – izjavila je Katarina Arsov, student biologije na Sofijskom univerzitetu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 659-1024x683.jpg

„Ova stipendija dosta znači za mene, pomaže mi puno oko plaćanja i školovanja. Borim se za sebe i za svoje snove“ – rekao je za FAR Rade Tomov, student elektronike u Sofiji.

 Teodora Petrov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar