a
 

Dimitrovgrad bira najbolje sportiste u 2018. godini

U velikoj sali Centra za kulturu, 25. januara (petak), biće nagrađeni najbolji sportisti u protekloj godini na teritoriji opštine Dimitrovgrad.

Osim za najuspešnije sportiste, priznanja će biti dodeljena sportskim kolektivima i trenerima, a biće uručene nagrade za doprinos u razvoju sporta i posebna priznanja.

Organizatori manifestacije su Sportsko turistički centar Caribrod i Sportski savez Caribrod. Pokrovitelj je Opština Dimitrovgrad.

Izbor najboljih u sportu Dimitrovgrada počeće u 13:00 sati, a svečanosti će moći da prisustvuju svi zainteresovani građani.

 A. Todorov (Izvor: udimitrovgradu.rs)

Foto: arhiva Fara

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar