Tradicionalno zavičajno okupljanje „Caribrodsko veče“ 14. februara u Beogradu

Tradicionalno zavičajno okupljanje „Caribrodsko veče“ biće održano 14. februara u 19:00 časova u maloj sali restorana „Doma vojske“ (ulaz iz Francuske ulice) u Beogradu. Godinama unazad manifestacija okuplja ljude koji vode poreklo iz Caribroda, a žive u Beogradu, kao i zainteresovane goste iz Caribroda.

Kako najavljuju organizatori, prisutni će moći da uživaju u muzici Caribrodskog orkestra, kao i u pesmama iz dimitrovgradskog kraja. Takođe, biće promovisane manifestacije – Dani Caribrodske šušenice, Dani Caribroda u Beogradu i festival duvačkih orkestara Caribrod.

Ove godine u okviru manifestacije „Caribrodsko veče“ dečija dramska grupa “Kamičak”, pri Narodnoj biblioteci „Detko Petrov“ iz Dimitrovgrada, čiji je rukovodilac Albena Milev, izvešće 15. februara predstavu “Mali princ”, u adaptaciji Anne Petrove i režiji Borisa Lazarova. Lokacija i vreme održavanja predstave biće naknadno saopšteni.

Uplata po osobi iznosi 1.900 dinara, pri čemu je pored redovne moguće izvršiti i uplatu u vidu sponzorstva – lično ili na ime:

FORUM CARIBROĐANA U BEOGRADU – ,,PAMETNIK“
T.Rn: 265-1610310004298-28
U POZIVU NA BROJ (duža kolona) – BROJ STOLA / BROJ GOSTIJU

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 064/2719622 i 062/777407, kao i na fejsbuk stranici “Caribrodsko veče”.

Ove godine, po prvi put, ovaj skup čiji je organizator Udruženje Caribrođana u Beogradu „Pametnik“, biće održan u okviru manifestacije „Dani Caribroda“ u Beogradu.

 A. Todorov

Foto: Nebojša Videnov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar