a
 

Košarkaši „Dimitrovgrada“ gostuju „Moravi“ u Vladičinom Hanu

U 17. kolu Regionalne košarkaške lige – Istok, košarkaši „Dimitrovgrada“ u nedelju, 10. februara, gostuju u Vladičinom Hanu ekipi „Morave“.

U dosadašnjem delu prvenstva dimitrovgradska ekipa je zabeležila 10 pobeda I 6 poraza i nalazi ae na petom mestu na tabeli. „Morava“ je trenutno na deobi drugog mesta sa ekipom „Fair play-a“ sa skorom od 13 trijumfa i 3 neuspeha.

Meč u Vladičinom Hanu igra se u 18:00 časova.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavič

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar