a
 

Stonoteniseri „Caribroda“ slavili u Vlasotincu

U 9. kolu Regionalne stonoteniske liga Niš – A1, stonoteniseri „Caribroda“ savladali su maksimalnim rezultatom 4:0 ekipu „Rosulje 016“. Susret u Vlasotincu igran je 9. februara.

Pobedu dimitrovgradskom timu doneli su Vladimir Dončev, koji je dobio dve partije, Boban Stojanov i Saša Kolev, sa po jednim trijumfom

U 10. kolu STK „Caribrod“ je slobodan, dok će u 11. prvenstvenom krugu u hali u Dimitrovgradu odmeriti snage sa ekipom „Belog polja“ iz Surdulice.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar