a
 

„Balkanski“ savladao sa 2:0 ekipu „Rajka Mitića“ u generalnoj probi pred nastavak prvenstva

U generalnoj probi pred početak prolećnog dela prvenstva Zone jug fudbaleri „Balkanskog“ savladali su ekipu „Rajka Mitića“ u Beloj Palanci rezultatom 2:0. Golove za dimitrovgradski tim postigli su Danilo Vasov i Nikola Ćirić u prvom poluvremenu meča.

U prvom kolu u nastavku prvenstva izabranici Nebojše Rangelova gostovaće 10. marta ekipi Vranjske banje. Meč je zakazan za 15:00 časova.

„Balkanski“ je trenutno 4. na tabeli sa 27 bodova, dok je njegov naredni rival na 7. mestu na tabeli sa 5 bodova manje. Trenutni lider Zone jug je ekipa „Pčinje“ iz Trgovišta sa 32 boda.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar