Predavanje o savremenim tehnologijama u gajenju preživara

Ugovorno okružna privredna komora Pirot u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Niš i emisijom o poljoprivredi “Agrojug” organizuje 6.marta 2019. godine u Pirotu predavanje na temu „Savremena tehnologija u gajenju preživara“.

Organizatori su u najavi ovog događaja naveli da je cilj predavanja upoznavanje sa savremenim tehnologijama u stočarstvu “koje doprinose efikasnijem i ekonomičnijem poslovanju u ovoj oblasti, predlog mera za poboljšanje proizvodnje kao i perspektiva razvoja stočarstva na teritoriji pirotskog okruga”.

This image has an empty alt attribute; its file name is 126-1024x677.jpg

Skup će otvoriti Dr Dragan Kostić, predsednik UOP Komore Pirot, a kao predavači su najavljeni Prof. dr Zoran Ilić (tema: govedarstvo), Prof. dr Miloš Petrović (tema: ovčarstvo) i Msc. Ljubiša Petrović (tema: rase ovaca i koza za proizvodnju mleka).

Predavanje će se održati u prostorijama UOP Komore Pirot ul. Dobrice Milutinovića TC „Vezni trakt“ lokal br.5, u trajanju od 11:00 do 14:45. Prijavljivanje za učešće na predavanju je do ponedeljka 04.03.2019. do 15:00h na telefon 010/500-924 ili putem mejla [email protected].

Sergej Ivanov

Foto: Sergej Ivanov

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar