Nikolajča Manov ponovo izabran za direktora Centra za kulturu

Dosadašnji direktor Centra za kulturu Nikolajča Manov ponovo je izabran za tu funkciju na današnjoj sednici Skupštine opštine Dimitrovgrad.

This image has an empty alt attribute; its file name is 231-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 232-1024x683.jpg

Na zasedanju su, zbog smrti odbornika Ivana Stančeva, lekara specijaliste i Tomislava Vasilova, penzionera, dodeljeni mandati Branislavu Vasovu, profesoru fizičke kulture i Nikoli Borisovu, profesoru iz Dimitrovgrada, kandidatima sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“. Nakon verifikacije mandata novoizabrani odbornici dali su svečanu zakletvu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 233-1024x642.jpg

Odbornici su na sednici lokalnog parlamenta usvojili Izveštaje o radu Opštinske uprave opštine Dimitrovgrad za prošlu i Istorijskog arhiva Pirot za tekuću godinu i finansijski izveštaj Predškolske ustanove „8. septembar“ za period od 1. januara do 31. decembra 2018. godine.

This image has an empty alt attribute; its file name is 234-1024x683.jpg

Takođe, usvojene su i odluke o pokretanju postupka pribavljanja nepokretnosti u javnu svojinu opštine Dimitrovgrad iz javne svojine R. Srbije, o postavljanju tezgi i drugih pokretnih objekata na teritoriji opštine, kao i o izmeni i dopuni odluke o obrazovanju Saveta za zdravlje opštine Dimitrovgrad.

This image has an empty alt attribute; its file name is 235-1024x683.jpg

Na sednici je, između ostalog, usvojen i novi Statut opštine Dimitrovgrad, a data je i saglasnosti na Plan rada Doma zdravlja za 2019. godinu.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar