a

U derbiju 21. kola Zone Jug „Balkanski“ dočekuje „Vlasinu“, „Mladost“ domaćin „Slogi“

U derbi susretu 21. kola Zone Jug, fudbaleri „Balkanskog“ dočekuju u sredu, 10. aprila, u Sportskom centru “Park“ u Dimitrovgradu ekipu „Vlasine“ iz Vlasotinca. Dimitrovgradski tim je treći na tabeli sa 36 bodova, dok su Vlasotinčani drugi sa 43.

This image has an empty alt attribute; its file name is 185-1024x683.jpg

„Mladost“ iz Bosilegrada će u borbi za opstanak na stadionu Peskara ugostiti leskovačku „Slogu“. Bosilegradski “zeleno – beli“ su na predposlednjem mestu sa 15 osvojenih bodova, dok je njihov sutrašnji rival na 13 poziciji sa 22 boda.

Mečevi u Dimitrovgradu i Bosilegradu igraju se u 16:00 časova.

Ostali mečevi 21. kola Zone Jug

OFK Niš – Jedinstvo (GS)

Budućnost – Vranjska Banja

Tanasko Rajić – Mladost (M)

Jablanica – Morava

OFK Brzi Brod – Jedinstvo (P)

Pčinja – Pusta Reka

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić / Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar