a

Buran derbi u Dimitrovgradu pripao „Vlasini“

U 21. vanrednom kolu Zone Jug, fudbaleri „Vlasine“ iz Vlasotinca savladali su juče u Sportskom centru “Park“ u Dimitrovgradu domaći „Balkanski“ rezultatom 0:2 (0:0).

This image has an empty alt attribute; its file name is 209-1024x683.png

Strelci za gostujući tim bili su Nemanja Đokić u 74. i Nebojša Marković u 90. minutu. „Balkanski“ je meč završio sa dva igrača manje na terenu. Crvene kartone dobili su Saša Vasov u prvom i Aleksandar Nackov u drugom poluvremenu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 210-1024x683.jpg

Ovim porazom izabranici Nebojše Rangelova su pali za poziciju niže na tabeli i trenutno su četvrti sa 36 bodova. „Vlasina“ je preuzela lidersko mesto sa 46 bodova, s tim što drugoplasirana „Pčinja“ ima bod i utakmicu manje.

U narednom kolu, koje je na programu za vikend, „Balkanski“ ide na megdan ekipi „Puste Reke“ iz Bojnika.

А. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar