a

„Balkanski“ poražen na gostovanju od „Puste Reke“ sa 2:0

U 22. kolu prvenstva Zone Jug, fudbaleri „Balkanskog“ doživeli su poraz od ekipe „Puste Reke“ rezultatom 2:0 (0:0). Meč u Bojniku je igran 13. aprila.

Posle drugog uzastopnog poraza dimitrovgradski fudbaleri su 5. na tabeli sa 36 osvojenih bodova. „Pusta Reka“ je na 3. mestu sa bodom više od „Balkanskog“.

U narednom krugu, koji je na programu idućeg vikenda, izabranici Nebojše Rangelova dočekuju u Sportskom entru “Park“ u Dimitrovgradu lidera na tabeli, ekipu „Pčinje“ iz Trgovišta.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar