a

Opština Dimitrovgrad se predstavlja u TV emisiji “Prelo u našem sokaku”

Voditelji popularne emisije “Prelo u našem sokaku” na Happy televiziji Bojana Ristivojević i Uroš Davidović ugostiće u subotu, 1. juna u 11:00 sati predstavnike opštine Dimitrovgrad.

Gosti emisije biće predstavnici lokalne samouprave, Sportsko turističkog centra “Caribrod”, Udruženja penzionera i pčelara, Lovačkog Udruženja “Vidlič”, Foruma Caribrođana “Pametnik”, Centra za kulturu i Osnovne škole “Hristo Botev”. Nastupiće i Kulturno-umetničko društvo “Caribrod” sa nekoliko koreografija i mladi vokalni solisti, a gost će biti i proslavljeni kuvar Stambol Geštamov.

Kako je izjavio za portal FAR direktor STC-a, Vasil Andrejev, u emisiji će biti predstavljeni turistički i kulturni potencijali opštine, narodna tradicija, običaji i folklorno bogatstvo.

“Prelo u našem sokaku” je televizijska emisija koje se emituje od 15. septembra 2018. godine i koja prikazuje nastupe raznovrsnih gostiju, kuvara, muzičara, kulturno-umetničkih društava, kao i segmenata u kojima se prikazuju razna mesta i običaji iz cele Srbije.

Teodora Petrov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar