a

Suzbijanje larvi komaraca u Dimitrovgradu 17. juna

Tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji opštine Dimitrovgrad obaviće se u ponedeljak, 17. juna, ako se steknu neophodni meteo uslovi, saopšteno je iz Odseka za lokalnu poresku administraciju, poljoprivredu i zaštitu životne sredine.

Radove će izvoditi preduzeće “SANIT M&M” iz Niša preparatom za suzbijanje larvi komaraca, u periodu od 09:00 do 18:00 časova. Planirano je da radovi traju jedan dan.

Program suzbijanja larvi komaraca na teritoriji Republike Srbije – Centralna Srbija za 2019. godinu sprovodi Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave na području 17 upravnih okruga sa pripadajućim gradovima i opštinama.

Koordinaciju rada sprovešće šef stručno operativnog tima izvođača, uz punu saradnju sa nadzorom tretmana ispred lokalne samouprave.

Teodora Petrov

Foto: pixabay.com

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar