a

Proslava jubileja PU “8. septembar” uz šarenilo boja i vesele tonove

Prigodnom svečanošću predškolska ustanova “8. septembar” iz Dimitrovgrada obeležila je svoj jubilej – 50 godina postojanja U slavljeničkoj atmosferi, uz šarenilo boja i vesele tonove, pred brojnom publikom u hali sportskog centra, predstavila su se deca iz svih objekata. Pesmom, igrom, kostimima i svojim osmesima pokazali su koliko čudesna dečja mašta može da bude.

This image has an empty alt attribute; its file name is 221-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 222-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 223-1024x683.jpg

Radost zbog proslave podelila je i direktorka Vera Vasov, rekavši da joj je srce puno i da je srećna što je baš ona na čelu ustanove u godini jubileja.

“Mnogo sam ponosna, jer puno je truda i rada uloženo. Videli ste decu, videli ste vaspitače na sceni i tu je trebalo raditi i raditi. 50 godina nije malo. Mi ne smemo da pravimo greške, moramo da idemo napred i da budemo svake godine bolji. Bilo je puno posetilaca u hali i ja sam presrećna. Biti direktor na čelu ustanove, koja može da izvede i da sprovede takvu manifestaciju nije zasluga direktora, nego kolektiva koji razmišlja na takav način da jednostavno zna šta hoće. A mi znamo, i to smo danas pokazali” – kazala je Vasov.

This image has an empty alt attribute; its file name is 224-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 225-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 226-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 227-1024x683.jpg

Ekipa portal FAR čestita predškolskoj ustanovi “8. septembar” veiki jubilej!

Teodora Petrov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar