a

VIDEO: Tradicionalna šetnja malih maturanata u Dimitrovgradu

Završetak osnovnog obrazovanja mali maturanti u Dimitrovgradu su ove godine, po tradiciji, obeležili šetnjom centralnom gradskom ulicom. Deo Balkanske ulice zablistao je punim sjajem mladosti, lepote i elegancije.

This image has an empty alt attribute; its file name is 270-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 271-1024x683.jpg

Iz osnovne škole ove godine je izašlo 87 budućih srednjoškolaca, koji su nakon defilea završetak školovanja obeležili proslavom u prostorijama škole. Kao najuspešnija među njima pokazala se Tea Aleksov, koja je izabrana za učenika generacije.

This image has an empty alt attribute; its file name is 272-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 273-1024x683.jpg

Svršeni osmaci su izmamili veliki broj građana, rodbine i prijatelja.

Ekipa FAR-a želji budućim srednjoškolcima uspeh u daljem školovanju!

Novinar: Teodora Petrov
Snimatelj: Stefan Pavić​ / Slaviša Milanov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: Internet Portal FAR
jun 2019

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar