a

Početak kupališne sezone 28. juna

Otvaranje kupališne sezone u Sportskom centru “Park” u Dimitrovgradu planirano je za 28. jun, a prvog dana i prvog vikenda ulaz će biti slobodan. U toku je priprema Kupališnog kompleksa za ovogodišnju letnju sezonu.

Prema rečima Vasila Andrejeva, direktora STC-a, trenutno se radi na zameni PVC podloge na oba bazena, radi obezbeđivanja što boljih uslova za plivanje i rekreaciju u vrućim danima.

This image has an empty alt attribute; its file name is 308-1024x682.jpg

Kao i prethodne godine, i ove godine će biti organizovana obuka plivanja za decu.

Cena karata za odrasle (dnevna) je 150 dinara, poludnevna (15h – 19h) 100 dinara, ulaznica za decu od 8 do 12 godina 80 dinara. Takođe, u prodaji su mesečne i sezonske karte – 2.000 dinara i 4.000 dinara. Učenici koji su imali prosek 5.00 biće nagrađeni besplatnim propusnicama za bazen.

Teodora Petrov

Foto: udimitrovgradu.rs

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar