a

Karatistima „Caribroda“ 14 medalja na karate Kupu u Vrnjačkoj banji

Članovi Karate kluba „Caribrod“ osvojili su 14 medalja na poslednjem ovosezonskom nastupu na međunarodnom karate Kupu, koji je tokom minulog vikenda održan u Vrnjačkoj banji. Dimitrovgradski karatisti uzeli su 5 zlatnih, isto toliko srebrnih i 4 bronzane medalje, kao i dva pehara.

This image has an empty alt attribute; its file name is 341-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 342-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 343-1024x683.jpg

Marko Todorov, Angel Ivanov i Elena Kamenov osvojili su zlatne medalje u pojedinačnoj, dok su najsajnija odličja u ekipnoj konkurenciji pripala pionirskom miks timu kojeg su činili Sara Slavov, Marko Vacev i Angel Ivanov. U kategoriji muških nada zlato je uzeo tim u sastavu Marko Ilijev, Andrija Stankov i Lazar Rangelov.

Srebrna odličja u pojedinačnoj konkurenciji pripala su Lazaru Rangelovu, Andriji Stankovu, Marku Vacevu i Kristini Gocev, a u ekipnoj, u kategoriji ženskih nada, tročlanoj ekipi u sastavu Elena Kamenov, Sandra Ilijev i Kristina Gocev.

Bronzana odličja osvojili su Sandra Ilijev, Sara Slavov, Aleksandar Takov i Marko Ilijev.

This image has an empty alt attribute; its file name is 344-1024x683.jpg

Na turniru u Vrnjačkoj Banji učestvovalo je 28 klubova. Organizator takmičenja je Karate klub „Padobranac“.

A. Todorov

Foto: Karate klub „Caribrod“

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar