a

Međunarodni teniski turnir 29. i 30. juna u Dimitrovgradu

Na teniskim terenima u Sportskom centru Park u Dimitrovgradu 29. i 30. juna biće održan međunarodni turnir u tenisu.

Vasil Andrejev, direktor Sportsko-turističkog centra Caribrod je najavio učešće dvadesetak tenisera iz Srbije i susedne Bugarske.

Organizatori sportskog događaja su Teniski klub “Caribrod” i Sportsko turistički centar Caribrod. Pokrovitelj turnira je opština Dimitrovgrad.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar