U Plovdivu promovisana manifestacija “Dani Caribrodske šušenice 2019”

Na festivalu “Street food and art” koji je održan od 1. do 4. jula u Plovdivu, STC “Caribrod” je na jednodnevnoj promociji predstavio program ovogodišnje manifestacije “Dani caribrodske šušenice”, a svi posetioci imali su priliku da je probaju.

Manifestaciju “Dani Caribrodske šušenice” posećuje veliki broj turista i posetilaca, pretežno iz Bugarske. Kako bi nastavili tendenciju povećavanja broja posetilaca, STC “Caribrod” već od jula meseca počinje promociju manifestacije u gradovima Bugarske i Srbije, kao i učešće u cilju promocije na najvećim manifestacijama u Srbiji i Bugarskoj.

Posetioci su čuli kako se na tradicionalni nacin priprema šušenica, šta se još pored toga može kupiti i probati i šta ih očekuje od programa.

Promovisane su i druge manifestacije koje organizuje STC – turnir u malom fudbalu, MTB maraton, kao i svi ostali turistički potencijali opštine Dimitrovgrad.

Pored promocije, poseta Plovdivu iskorišćena je i za sastanak sa predstavnicima lokalnih turističkih agencija koje u svojoj ponudi planiraju da ubace i turu za posetu manifestaciji.

This image has an empty alt attribute; its file name is 205-1024x683.jpg

Nakon Plovdiva, STC “Caribrod”, promovisaće manifestaciju na Karnevalu u Vrnjačkoj Banji i na Drinskoj regati u Bajinoj Basti, nakon čega slede planovi za dalju promociju.

Manifestacija “Dani Caribrodske šušenice 2019” će se ove godine održati 16. i 17. novembra u Dimitrovgradu, a u sklopu manifestacije biće održan i koncert Nede Ukraden.

T. Petrov (Izvor: udimitrovgradu.rs)

Foto: udimitrovgradu.rs

Napisao/la

Теодора Петров е родена през 1995 година. Основно и средно образование завършва в Димитровград (Цариброд), след което продължава обучението си в Университета в Косовска Митровица. Става преподавател по английски език и литература. Още като малка проявява интерес към чужди езици, обича фотография, писане и актьорство. Получава награда за участие в постановка в чест на Уилям Шекспир, а с колегите си от университета пише текст за театрална пиеса, която е изиграна в факултета в Косовска Митровица. Превежда от английски, испански и български на сръбски език. Журналист-сътрудник на портал ФАР от 2018 година. Работи като журналист и преводач, изключително позитивна и обича работата в екип.

Bez komentara

Ostavi komentar