a

U Plovdivu promovisana manifestacija “Dani Caribrodske šušenice 2019”

Na festivalu “Street food and art” koji je održan od 1. do 4. jula u Plovdivu, STC “Caribrod” je na jednodnevnoj promociji predstavio program ovogodišnje manifestacije “Dani caribrodske šušenice”, a svi posetioci imali su priliku da je probaju.

Manifestaciju “Dani Caribrodske šušenice” posećuje veliki broj turista i posetilaca, pretežno iz Bugarske. Kako bi nastavili tendenciju povećavanja broja posetilaca, STC “Caribrod” već od jula meseca počinje promociju manifestacije u gradovima Bugarske i Srbije, kao i učešće u cilju promocije na najvećim manifestacijama u Srbiji i Bugarskoj.

Posetioci su čuli kako se na tradicionalni nacin priprema šušenica, šta se još pored toga može kupiti i probati i šta ih očekuje od programa.

Promovisane su i druge manifestacije koje organizuje STC – turnir u malom fudbalu, MTB maraton, kao i svi ostali turistički potencijali opštine Dimitrovgrad.

Pored promocije, poseta Plovdivu iskorišćena je i za sastanak sa predstavnicima lokalnih turističkih agencija koje u svojoj ponudi planiraju da ubace i turu za posetu manifestaciji.

This image has an empty alt attribute; its file name is 205-1024x683.jpg

Nakon Plovdiva, STC “Caribrod”, promovisaće manifestaciju na Karnevalu u Vrnjačkoj Banji i na Drinskoj regati u Bajinoj Basti, nakon čega slede planovi za dalju promociju.

Manifestacija “Dani Caribrodske šušenice 2019” će se ove godine održati 16. i 17. novembra u Dimitrovgradu, a u sklopu manifestacije biće održan i koncert Nede Ukraden.

T. Petrov (Izvor: udimitrovgradu.rs)

Foto: udimitrovgradu.rs

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar