Tradicionalni turnir u malom fudbalu „Dimitrovgrad 2019“ počinje 13. jula

U Sportskom centru Park u Dimitrovgradu od 13. do 28 jula biće održan tradicionalni 56. međunarodni turnir u malom fudbalu. Dan ranije na programu je žreb za ovo takmičenje, čiji sistem je ostao isti kao i prošle godine.

Ova tradicionalna sportska manifestacija odvijaće se u nekoliko kategorija: seniori (tradiconalni i pozivni deo turnira), stariji i mlađi pioniri, i veterani. Učešće na ovoj sportskoj smotri je bez kotizacije.

This image has an empty alt attribute; its file name is 227-1024x683.jpg

Nagradni fond u pozivnom turniru je 450.000 dinara, u tradicionalnom 250.000, dok je za najmlađe obezbeđena sportska oprema. Pobedniku u kategoriji veterana pripašće novčana nagrada u iznosu od 12.000 dinara.

Cena pojedinačne ulaznice za turnir iznosi 50, dok je za komplet karata potrebno izdvojiti 300 dinara. Sve informacije o predstojećoj sportskoj manifestaciji koja se održava u okviru Caribrodskog sportskog leta mogu se dobiti u prostorijama Sportsko turističkog centra u Dimitrovgradu svakog radnog dana u periodu od 7:00 do 15:00 časova ili na mejl: [email protected].

Organizator sportskog događaja su Sportsko turistički centar Caribrod i Sportski savez Caribrod. Pokrovitelj turnira je Opštine Dimitrovgrad.

A. Todorov

Foto: Arhiva FAR-a

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar