Obavljen žreb za 56. turnir u malom fudbalu u Dimitrovgradu – Večeras na programu mečevi prvog takmičarskog dana

Žrebom za grupnu fazu u kategoriji starijih pionira i seniora (tradicionalni turnir), sinoć je u Sportskom centru Park u Dimitrovgradu zvanično otvoren 56. tradicionalni turnir u malom fudbalu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 292-1024x683.jpg
U seniorskoj konkurenciji ekipe će se nadmetati u pozivnom i tradicionalnom delu turnira. U pozivnom će učestvovati 6 ekipa – Mlekara „Stara planina“, Hotel „Saks Balkan“, „Evrogas“, KMF „Niš“, „Bela Palanka“ i „Stovarište Stojanović“. Timovi će igrati po bodovnom sistemu, svako sa svakim.

U tradicionalnom turniru nastupiće 16 ekipa koje su raspoređene u 4 grupe po 4 tima.

U grupi A igraće „Dragoman“, MFK „Bulgari“ – Sofija, „Half time pub“ i „Dale i drugari“. U grupi B nadmetaće se FK „Željuša“, „Top tires“ – Sofija, „Moćni rendžeri“ i VM „Auto Elit“ – Sofija. U grupi C bitku za četvrtfinale vodiće Mlekara „Adelfi Berilovac“, „Caffe Royal“, „Fiesta Matleks“ i AFK „Požarnikarite“ – Teteven, dok će u grupi D mesto među 8 najboljih tražiti ekipe „Hotel Happy“, „Levski“ – Sofija, KMF „Babušnica“ i „My freedom“.

Stariji pioniri podeljeni su u 2 grupe sa po 3 ekipe. U grupi A su „Caffe Haustor“, „Radnički“ Pirot i „Kasarine“. Grupu B čine UR „Dorm“, Mehana „Stari podrum“ i „Mali Caribrod“.

U konkurenciji mlađih pionira prijavljeno je 5 timova – „Senjak“ – Pirot, ŽFK „Jedinstvo“, „My freedom“, „Balkanski 1“ i „Balkanski 2“. Ekipe će se nadmetati po bodovnom sistemu, a 4 najbolje obezbediće plasman u polufinale turnira.

This image has an empty alt attribute; its file name is 293-1024x683.jpg
Prvi takmičarski dan na programu je večeras. Turnir će u 18:30 časova otvoriti mlađi pioniri. U prvom duelu u ovoj konkurenciji sastaju se ŽFK „Jedinstvo“ i „Balkanski 2“, dok će u drugom susretu od 19:10 igrati „My freedom“ i „Balkanski 1“.

Nakon toga na programu su mečevi u tradicionalnom delu takmičenja. Od 20:00 časova u grupi A snage če odmeriti „Dragoman“ i MFK „Bulgari“. U 20:50 sati na programu je meč grupe C između ekipa Mlekara „Adelfi Berilovac“ i „Caffe Royal“. FK „Željuša“ i „Moćni Rendžeri“ sastaju se u 21:40 u okviru prvog kola grupe B, a u 22:30 sati prvi takmičarski dan zatvoriće susret grupe A između timova „Half time pub“ i „Dale i drugari“.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar