a

Poziv mladim muzičarima za prijavljivanje na “Nišville Workshop 2019”

Nišville jazz festival i ove godine organizuje besplatan workshop za većinu instrumenata koji se koriste u džezu (klavir, gitara, bas, bubnjevi, limeni i duvački instrumenti, vokal), kao i predavanja o improvizaciji, kompoziciji i aranžiranju.

This image has an empty alt attribute; its file name is 375-1024x683.jpg

Organizatori naglašavaju da je učešće u radionicama i dalje besplatno, a svi polaznici radionica dobiće mogućnost popusta za kupovinu karata za kompletan festival. Cena kompleta za učesnike workshopa biće 1.750 dinara.

This image has an empty alt attribute; its file name is 376-1024x683.jpg

Prijavljivanje se obavlja do 28. jula putem oficijalnog sajta festivala.

Teodora Petrov

Foto: Nišville

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar