a

VIDEO: Rok spektakl grupe „Kerber“ oduševio publiku u Dimitrovgradu

Ljubitelji rok muzike sinoć su uživali u Sportskom centru „Park“ u Dimitrovgradu, gde je nastupila legendarna niška grupa „Kerber“.

Atmosferu su do usijanja doveli članovi ovog benda – Goran Šepa Gale, Tomislav Nikolić, Branislav Božinović, Josip Hartl, Zoran Madić Mada i Nebojša Minić, sa hitovima koji su obeležili njihovu karijeru, a koje je publika pevala u glas.

This image has an empty alt attribute; its file name is 657-1-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 658-1-1024x683.jpg

Sportskom halom su se orile pesme poput „Bele utvare“, „Bolje da sam druge ljubio“, „Ratne igre“, „Čovek od meda“, „Kad ljubav izda“…

„Kerber“ je, nema sumnje, jedan od najpopularnijih bendova sa ex-ju prostora, još jednom je pokazao zavidan kvalitet i oduševio fanove, koji su ovacijama na kraju koncerta ispratili grupu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 659-1-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 660-1-1024x683.jpg

Kako je izjavio frontmen benda Goran Šepa Gale za medije, sa sobom će poneti lepe uspomene iz Dimitrovgrada. Veoma je zadovoljan nastupom koji je po drugi put održan u ovom gradu.

“Puna srca odlazim iz Dimitrovgrada, jako lep koncert. Još večeras po ovom nevremenu, nedelja veče, baš sam zadovoljan. Rokenrol uvek ima budućnost. To nije trend koji se konzumira tri dana, pa četvrti se nađe nešto novo. Rokenrol je povratak svima. Svi se vrate rokenrolu. To je jedina prava priča” – dodao je Gale.

Pogledajte deo atmosfere sa rok spektakla, koji je zabeležila ekipa FAR-a, a narednih dana intervju i mini koncert sa nastupa u Dimitrovgradu.

Novinar: Teodora Petrov
Snimatelji: Stefan Pavić / Mikica Kostov
Tonski snimatelj: Saša Radivoev
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: Internet Portal FAR
jul 2019

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar