a

„Pančo vanila“ i „Pavlović is back“ finalisti basket turnira u Bosilegradu

Nakon jučerašnjih polufinalnih mečeva na tradicionalnom basket turniru koji se održava na igralištu osnovne škole „Georgi Dimitrov“ u Bosilegradu, postalo je jasno koje ekipe će voditi borbu za pobednika nadmetanja, a koje za 3. mesto.

This image has an empty alt attribute; its file name is 284-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 285-1024x683.jpg

U prvom polufinalnom susretu ekipa „Pančo vanila“ je savladala tim „X“ rezultatom 21:18, dok je u drugom „Pavlović is back“ bio bolji sa 21:14 od ekipe „IZDPL“.

This image has an empty alt attribute; its file name is 286-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 287-1024x683.jpg

Poslednjeg dana turnira, koji počinje večeras u 18:00 časova, igraće se susret za 3. mesto između timova „X“ i „IZDPL“, kao i veliko finale između ekipa „Pančo vanila“ i „Pavlović is back“. Takođe, na programu će biti i finale u šutiranju trojki.

This image has an empty alt attribute; its file name is 288-1024x683.jpg

Organizator turnira u basketu je Sportski savez Bosilegrad uz podršku opštine Bosilegrad.

A. Todorov

Foto: Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar