a

VIDEO: Vladimir Milović: Očekujemo spektakularan koncert Lepe Brene u Dimitrovgradu

Povodom koncerta Lepe Brene, koji će biti održan 21. septembra u 21:00 sat na stadionu u Sportskom centru Park u Dimitrovgradu, Vladimir Milović, direktor i vlasnik agencije „Alternativna kulturna mreža“ iz Niša, koja organizuje događaj, obratio se lokalnim medijima.

Na konferenciji za novinare, Milović je pored detaljnog opisa tehničkih pojedinosti vezanih za organizaciju koncerta, izneo podatke o prodajnim mestima i ceni karata. On je naveo da je prodaja karata u Bugarskoj počela 19. avgusta, dok će u Srbiji ulaznice za koncert biti puštene u prodaju 26. avgusta. Milović je kazao da se karte mogu kupiti na sajtovima eventim.bg i tickets.rs, kao i na svim OMV benzinskim stanicama u celoj Srbiji. Cena za parter iznosi 15 leva odnosno 890 dinara, dok će cena za šest karata u Fan pit zoni iznositi 150 leva ili 8.900 dinara. Karte za tribine na stadionu prodavaće se po ceni od 20 leva za bugarsko i 1.200 dinara za srpsko tržište.

On je rekao da će predstojeći događaj biti klasičan komercijalni koncert, koji opštinu Dimitrovgrad neće koštati ništa i dodao da očekuje velike benefite kako za promociju same opštine tako i za ugostiteljstvo, turizam i trgovinu ovog kraja, a ujedno se zahvalio Vasilu Andrejevu, direktoru STC-a i Vladici Dimitrovu, predsedniku opštine na podršci u organizaciji događaja.

Milović očekuje da na koncertu pored publike iz Dimitrovgrada, Pirota Niša i drugih gradova iz Srbije, prisustvuje i više hiljada Breninih fanova iz susedne Bugarske. On je naglasio da je njegovo dosadašnje iskustvo sa bugarskom publikom vrlo pozitivno, kao i da nikada nije bilo problema kada su oni dolazili na koncerte u Srbiji.

Novinar: Aleksandar Todorov
Snimatelj i montaža: Stefan Pavić
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: Internet Portal FAR
avgust 2019

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar