a

„Balkanski“ slavio u Pirotu protiv „Tanaska Rajića“ sa 2:0

Fudbaleri „Balkanskog“ započeli su novu sezonu u Zoni Istok sa maksimalnim učinkom u prva dva kola. Nakon što su proteklog vikenda u drugom kolu savladali ekipu „Jedinstva“, izabranici Nebojše Rangelova juče su u odloženom susretu prvog kola pobedili u Pirotu i tim „Tanaska Rajića“ rezultatom 2:0 (0:0). Pobedu gostima iz Dimitrovgrada doneli su Saša Vasov i Nikola Ranđelov.

U narednom 3. kolu dimitrovgradski fudbaleri igraće premijerni meč pred domaćom publikom. Na stadionu u Sportskom centru „Park“ gostovaće ekipa „Majdanpeka“. Susret je zakazan za subotu, 31. avgust, u 16:30 časova.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar