a

U petoj ovogodišnjoj akciji krv dalo 29 Dimitrovgrađana

U petoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog davalaštva krvi odazvalo se 29 građana. Akcija je održana danas u galeriji “Metodi Meta Petrov”, u organizaciji Crvenog krsta Dimitrovgrad i Zavoda za transfuziju krvi iz Niša.

This image has an empty alt attribute; its file name is 414-1-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 415-1-1024x683.jpg

Organizatori su zadovoljni odzivom i zahvaljuju se svim ljudima koji su došli i još jednom pokazali svoju humanost na delu.

Teodora Petrov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar