a

Treća uzastopna pobeda “Balkanskog”, savladan i “Majdanpek”

Fudbaleri “Balkanskog” ostvarili su treću uzastopnu pobedu u prvenstvu Zone “Istok” i na domaćem terenu u subotu, u sportskom centru “Park” u Dimitrovgradu, ubedljivo savladali “Mandanpek” rezultatom 4:0. U strelce su se upisali Stefan Todorović dva puta i po jednom Dušan Mančić i Nikola Ćirić. U prvom delu susreta postignut je jedan gol, dok je pobeda pred domaćom publikom krunisana sa još tri pogotka u drugom poluvremenu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 7-1-1024x683.jpg

Nakon ovog trijumfa “Balkanski” je prvi na tabeli sa maksimalno osvojenih 9 bodova, a pobede je ostvario i protiv “Jedinstva” i “Tanaska Rajića” iz Pirota.

This image has an empty alt attribute; its file name is 8-1-1024x683.jpg

Trener dimitrovgradskog kluba Nebojša Rangelov izjavio je za FAR da je izuzetno zadovoljan dosadašnjim rezultatima i najavio dva nova pojačanja, koja bi mogla da zaigraju već narednog vikenda na gostovanju u Zaječaru, u meču četvrtog kola protiv ekipe “OFK 19”. Reč je o Davoru Petrovu, koji je pozamljen “Balkanskom” iz pirotskog “Radničkog” na 6 meseci, kao i o Nemanji Mančiću, koji je nastupao za srpskoligaša “Moravac Orion” iz Mrštana.

P. Videnov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar