a

“Željuša” poražena na startu sezone u Pirotskoj okružnoj ligi

Povratnik u Pirotsku okružnu ligu, fudbalski klub “Željuša”, poražen je juče u 1. kolu nove takmičarske sezone, na domaćem terenu, od favorizovanog “Senjaka” iz Pirota rezultatom 4:0. Gosti su u prvom delu meča postigli jedan, a drugom delu susreta 3 gola i zasluženo odneli 3 boda iz sportskog centra Park u Dimitrovgradu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 4-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 5-1024x683.jpg

Fudbaleri “Senjaka” prošle srede ubedljivo su trijumfovali u finalu KUP-a Grada Pirota pobedivši “Dragoš” sa 6:0.

Ekipa“Željuše” tokom nastupajućeg vikenda, u 2. kolu prvenstva, gostuje u Pirotu upravo finalisti KUP-a, fudbalskom klubu “Dragoš”.

P. Videnov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar