a

VIDEO: Ivan Dimitrov o problemima i izazovima u MZ Lukavica

Gost emisije “Razgovori” je predsednik Mesne zajednice Lukavica i Slivnica Ivan Dimitrov. Većina građana Dimitrovgrada ga poznaje kao “Ivana meteorologa”, međutim, mali broj zna da je od 2013. godine on i predsednik MZ Lukavica i Slivnica.

Među ključne probleme sa kojima se susreću meštani ovog sela, Dimitrov je pobrojao kanalizaciju, vodovod, struju, takođe stanje puta i seoskih sokaka. Dimitrov je izrazio i nezadovoljstvo po pitanju odnosa lokalne samouprave i mesne zajednice.

Novinar: Teodora Petrov
Snimatelj: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: Internet Portal FAR
septembar 2019.

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar