a

“Željuša” savladala “Dragoš” u Pirotu

U neizvesnoj utakmici i nakon preokreta u drugom poluvremenu, fudbaleri “Željuše” savladali su u nedelju, u drugom kolu Pirotske okružne lige, FK “Dragoš” u Pirotu rezultatom 4:3. U strelce su se upisali dva puta Nemanja Kocev i po jednom Nikola Dimitrov i Stanislav Marinkov.

“U prvom delu meča, koji je završen 3:1 u korist domaćina, pružili smo slabu igru. Međutim, u nastavku susreta preokrenuli smo rezultat, postigli 3 gola i došli do prve prvenstvene pobede. Posebno bih istakao odličnu igru Nikole Dimitrova, koji je igrač utakmice. Ova pobeda nam daje samopouzdanje da pružimo dobru partiju i u narednom kolu” – istakao je za FAR Dragan Dončev, trener FK “Željuša”.

Nakon ove pobede “Željuša” ima tri boda, a u trećem kolu Pirotske okružne u nedelju, 15. septembra, dočekuje “Zadrugar” iz Krupca. Meč se igra u sportskom centru “Park” od 16:00 časova.

P. Videnov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar