DemFest 2019: Nema povlačenja

ZAŠTO MLADI DONOSE ODLUKU DA NAPUSTE ILI IPAK DA OSTANU U RODNOM MESTU?
ŠTA JE ONO ŠTO BI TREBALO DA SE PROMENI KAKO BI SE ZADRŽALI?

Napišite svoje mišljenje u vidu komentara ispod ove objave ili nam ga dostavite putem poruke ili e-mailom ([email protected] ). Takođe, možete doći u naš studio i izneti Vaš stav, čekamo Vas ove nedelje od srede do petka, u terminu od 11-13 časova.

Poštovani čitaoci i gledaoci, Internet portal FAR se pridružio organizovanju Festivala demokratije koji se za prvi put održava u nekoliko gradova Srbije, kao odgovor na sve veći broj izazova i pretnji s kojima se demokratija suočava. Uvereni smo da demokratija nestaje onda kada građani izgube veru u nju i svesni smo da svedočimo takvoj pojavi  u Srbiji. Festival pod sloganom “Nema povlačenja” treba da doprinese popravljanju demokratskog raspoloženja.

This image has an empty alt attribute; its file name is 142-1024x683.png

Želja nam je da kroz potragu za odgovorima na neka od ključnih društvenih i političkih pitanja današnjice pokušamo da sagledamo aktuelne probleme u novom svetlu i s malo više optimizma. Odlazak mladih je jedan od ključnih izazova sa kojima se društvo suočava.

Internet portal FAR će prikupljena mišljenja građana (naročito mladih) iskoristiti kako bi ih predstavio javnosti i time ukazao na uzročnike procesa napuštanja ovih prostora, ali i na segmente života i pojave koje ovaj prostor čine dopadljivim za ostanak mladih.

Foto: Milana Videnov / CRTA

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar