a

VIDEO: Još jedan investitor u radnoj zoni Beleš – bugarska firma “Antony Design”

U opštini Dimitrovgrad potpisan je ugovor između predsednika opštine Vladice Dimitrova i bugarskog investitora Antona Petrova o prodaji poslednje slobodne parcele u Radnoj zoni Beleš.

This image has an empty alt attribute; its file name is 191-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 192-1024x683.jpg

U izjavi za medije Dimitrov je naglasio da su prodate sve parcele u ovoj zoni, koje su bile infrastrukturno uređene za buduće investitore. On očekuje da uskoro krene sa radom prva fabrika i da u godini koja dolazi i ostale parcele dobiju svoje proizvodne pogone.

Bugarski investitor Anton Petrov, koji se bavi proizvodnjom nameštaja, rekao je da su već imali isporuke u Srbiji i nada se da će sada razviti i veliku fabriku kao što je to urađeno u Bugarskoj.

This image has an empty alt attribute; its file name is 193-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 194-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 195-1024x683.jpg

Sastanku u Dimitrovgradu prisustvovli su i Zoran Petrović, pomoćnik direktora Slobodne zone Pirot sa saradnicima i predstavnici firmi koje će uskoro otvoriti svoje pogone u radnoj zoni Beleš.

Novinar: Teodora Petrov
Snimatelj: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: Internet Portal FAR
septembar 2019

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar