VIDEO: Još jedan investitor u radnoj zoni Beleš – bugarska firma “Antony Design”

U opštini Dimitrovgrad potpisan je ugovor između predsednika opštine Vladice Dimitrova i bugarskog investitora Antona Petrova o prodaji poslednje slobodne parcele u Radnoj zoni Beleš.

This image has an empty alt attribute; its file name is 191-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 192-1024x683.jpg

U izjavi za medije Dimitrov je naglasio da su prodate sve parcele u ovoj zoni, koje su bile infrastrukturno uređene za buduće investitore. On očekuje da uskoro krene sa radom prva fabrika i da u godini koja dolazi i ostale parcele dobiju svoje proizvodne pogone.

Bugarski investitor Anton Petrov, koji se bavi proizvodnjom nameštaja, rekao je da su već imali isporuke u Srbiji i nada se da će sada razviti i veliku fabriku kao što je to urađeno u Bugarskoj.

This image has an empty alt attribute; its file name is 193-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 194-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 195-1024x683.jpg

Sastanku u Dimitrovgradu prisustvovli su i Zoran Petrović, pomoćnik direktora Slobodne zone Pirot sa saradnicima i predstavnici firmi koje će uskoro otvoriti svoje pogone u radnoj zoni Beleš.

Novinar: Teodora Petrov
Snimatelj: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: Internet Portal FAR
septembar 2019

Napisao/la

Теодора Петров е родена през 1995 година. Основно и средно образование завършва в Димитровград (Цариброд), след което продължава обучението си в Университета в Косовска Митровица. Става преподавател по английски език и литература. Още като малка проявява интерес към чужди езици, обича фотография, писане и актьорство. Получава награда за участие в постановка в чест на Уилям Шекспир, а с колегите си от университета пише текст за театрална пиеса, която е изиграна в факултета в Косовска Митровица. Превежда от английски, испански и български на сръбски език. Журналист-сътрудник на портал ФАР от 2018 година. Работи като журналист и преводач, изключително позитивна и обича работата в екип.

Bez komentara

Ostavi komentar