a

Opštinska nagrada za JP „Komunalac“ povodom praznika opštine – Formirana nova odbornička grupa

Na početku sednice, predsednik Skupštine opštine Dimitrovgrad Zoran Đurov obavestio je javnost da je formirana nova odbornička grupa „Nebojša Ivanov – Caribrod za sve – Demokratska partija Bugara“. Šef novoformirane odborničke grupe je Milisav Nikolov, a zamenik šefa Ankica Manoilov.

This image has an empty alt attribute; its file name is 327-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 328-1024x683.jpg

Nakon toga, odbornici su usvojili odluku, prema kojoj će Javnom preduzeću „Komunalac“ biti dodeljena opštinska nagrada na svečanoj sednici povodom praznika opštine, u subotu, 21. septembra.

This image has an empty alt attribute; its file name is 329-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 330-1024x683.jpg

Odlukom lokalnog parlamenta, opštinska priznanja biće uručena predškolskoj ustanovi „8. septembar“ za doprinos u razvoju predškolskog obrazovanja, Fruits&Berries i Voće i Bobice“ za postignute izuzetne rezultate u voćarstvu, Stambolu Geštamovu za promociju turističkog potencijala opštine i Iliji Notevu, predsedniku Saveta Mesne zajednice Trnski Odorovci, za pokazanu predanost u rešavanju problema u ovom selu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 331-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 332-1024x683.jpg

Usvojena je i odluka da posebno priznanje bude uručeno potpredsednici Vlade i ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović za izuzetan doprinos u razvoju opštine.

This image has an empty alt attribute; its file name is 333-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 334-1024x683.jpg

Takođe, odbornici su odlučili da nakon isteka mandata Robert Petrov, specijalista pedijatrije ponovo bude imanovan za direktora Doma zdravlja za naredni četvorogodišnji period.

Sednica je održana u renoviranoj sali uz korišćenje nove elektronske opreme.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar