Počinje prodaja ulaznica po promo ceni za Nišville 2020.

U ponedeljak, 7. oktobra ove godine, počinje pretprodaja kompleta ulaznica za naredno izdanje Nišville jazz festivala, koji će biti održan od 7. do 16. avgusta 2020. Promo cena kompleta za glavni festivalski program za 25 koncerata u centralnom festivalskom prostoru (Earth & Sky stage – od 13. do 16. avgusta 2020.), u prodaji su po ceni od samo 1.750 dinara za Parter! Ova cena važiće za prvih 500 kompleta ulaznica!

Inače, cena kompleta ulaznica neposredno pred održavanje festivala iznosiće 4.000 dinara, a jednodnevna karta će u julu mesecu 2020. koštati 1.750 dinara, tako da će najvernija publika kupovinom promo kompleta u prvoj fazi pretprodaje moći da prati sve programe Nišvila po ceni jedne pojedinačne ulaznice!

Ukoliko želite da budete u toku aktuelnih informacija u vezi pretprodaje ulaznica za Nišville 2020., registrujte se na oficijalnom sajtu festivala putem linka https://nisville.typeform.com/to/JLrPuo.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs.

Prodajna mesta:

https://www.tickets.rs/partners
www.nisville.com
https://www.facebook.com/NisvilleJazzFestival/
https://twitter.com/nisville
https://www.youtube.com/channel/UCdt5w-rCdmvSRz8rr1kxVwQ
https://www.instagram.com/nisvillejazzfest/

Izvor i foto: Nišville

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar