a

Srebro i dve bronze za karatiste “Caribroda” na međunarodnom turniru “KUP Paraćina 2019”

Karate klub “Caribrod” osvojio je jednu srebrnu i dve bronzane medalje na desetom jubilarnom međunarodnom turniru “KUP Paraćina 2019”, koji je 5. oktobra održan u Paraćinu.

Dimitrovgradski klub predstavljalo je četvoro karatista u katama pojedinačno. Marko Vacev se okitio srebrnim odličjem u kategoriji pionira 2008. godište klasa “C, dok su bronzane medalje osvojile Kristina Gocev u kategoriji nada klasa “C” i Sandra Ilijev, u kategoriji nada klasa “B”.

Na turniru u Paraćinu u kategoriji pionirki klasa “D nastupila i Sara Slavov”.

Takmičenje su organizovali karate federacija uže Srbije pri Karate federaciji Srbije i Karate kluba “Samuraj” iz Paraćina, učestvovalo je 218 takmičara iz 21 kluba, a KK “Caribrod” predvodio je trener Marko Todorov.

P. Videnov

Foto: KK “Caribrod”

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar