a

STK „Mladost“ poražen u Nišu

U drugom kolu Kvalitetne lige A Stonoteniskog saveza centralne Srbije, stonoteniseri „Mladosti“ iz Bosilegrada pretrpeli su poraz od ekipe „Medijana 2“ rezultatom 4:0 u setovima. Meč je igran 13. oktobra u Nišu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 305-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 306-1024x683.jpg

Trener „Mladosti“ Nikola Taleski rekao je da njegova ekipa nije računala na bodove u ovom susretu sa znatno jačim i iskusnijim rivalom iz Niša. On je ocenio da je liga izuzetno jaka i dodao da će njegovim pulenima ovakvi susreti biti od velikog značaja i koristi za dalji napredak.

This image has an empty alt attribute; its file name is 307-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 308-1024x683.jpg

Naredni izazov stonoteniseri „Mladosti“ imaće na državnom bodovnom prvenstvu A klase „Trofej Beograda“. Ovaj sportski događaj biće održan sledećeg vikenda u srpskoj prestonici.

A. Todorov

Foto: Nikola Taleski / STK „Mladost“ Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar