a

Stonoteniseri „Caribroda“ pobedili favorizovanu „Vlasinu“

U drugom kolu Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije, stonoteniseri „Caribroda“ savladali su tokom minulog vikenda u Dimitrovgradu ekipu „Vlasine“ iz Vlasotinca rezultatom 4:2 u setovima.

This image has an empty alt attribute; its file name is 310-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 311-1024x683.jpg

Aleksandar Sokolov je upisao dve pobede za domaći tim. On je bio bolji od Milana i Đorđa Kocića rezultatom 3:2, odnosno 3:1. Nenad Stojanov i Zoran Vasilev su savladali Đorđa Brankovića sa 3:0 i 3:2 u setovima.

This image has an empty alt attribute; its file name is 312-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 313-1024x683.jpg

Predsednik STK „Caribrod“ Vladimir Dončev je u razgovoru za portal FAR rekao da se u taboru dimitrovgradskog kluba retko ko nadao pozitivnom ishodu u duelu sa ekipom koja je jedan od glavnih pretendenata za osvajanje titule i promociju u viši rang takmičenja. On je pohvalio svoje izabranike, koji su prema njegovim rečima izgarali za svaki poen i nakraju zasluženo slavili.

This image has an empty alt attribute; its file name is 314-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 315-1024x683.jpg

Dimitrovgradski klub ima maksimalan učinak u prva dva kola. U narednom krugu očekuje ih još jedan veoma težak duel sa niškom ekipom „Palilula“. Taj meč je na programu u nedelju, 20. oktobra, u 13:00 časova.

A. Todorov

Foto: Saša Radivoev

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar