a

Obilazak radova na putu Planinica – Banski Dol – Poganovo

Pre nepunih mesec dana počela je druga faza radova na izgradnji puta Planinica – Banski Dol – Poganovo. Predsednik opštine Dimitrovgrad Vladica Dimitrov je zajedno sa vlasnikom preduzeća “Drumovi AD” Goranom Denčićem obišao radove, za koje je izdvojeno oko 85 miliona dinara od strane Javnog preduzeća “Putevi Srbije”.

This image has an empty alt attribute; its file name is 338-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 339-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 340-1024x683.jpg

Predsednik opštine je istakao za medije da je veoma zadovoljan dinamikom radova i nada se da će do kraja novembra biti završeni.

“Radovi su dosta poodmakli. Veći deo deonice je već pripremljen i veliki broj mašina je ovde. Što se tiče izvođača radova nemam nikakvu primedbu. Oni su ovaj posao shvatili ozbiljno. Ovaj putni pravac nam je jako bitan i drago mi je da smo uspeli da ovo realizujemo. Mislim da će i građani biti zadovoljni” – dodao je Dimitrov.

This image has an empty alt attribute; its file name is 341-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 342-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 343-1024x683.jpg

On je naglasio da će se deonicom od Dimitrovgrada do Poganova dosta skratiti vožnja bugarskim turistima koji dolaze i nada se još većem razvoju ovog kraja nakon sređivanja vodosnabdevanja Poganova, čiji je projekat završen, a finasiranje se očekuje u naredne dve godine.

T. Petrov

Foto: Teodora Petrov

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar