a

Stonoteniseri „Caribroda“ poraženi od „Palilule“

U trećem kolu Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije, stonoteniseri „Caribroda“ poraženi su juče u Dimitrovgradu od ekipe „Palilula“ iz Niša rezultatom 4:2 u setovima.

This image has an empty alt attribute; its file name is 405-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 406-1024x683.jpg

Trijumf niškoj ekipi doneli su Goran Petrović, Dragan Jović i Saša Tomić. Petrović je bio bolji od Aleksandra Sokolova sa 3:1 i Nenada Stojanova sa 3:0, dok su Jović i Tomić sa maksimalnih 3:0 u setovima slavili u duelima protiv Zorana Vasilova. Dve pobede za „Caribrod“ ostvarili su Aleksandar Sokolov i Nenad Stojanov.

This image has an empty alt attribute; its file name is 407-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 408-1024x683.jpg

Nakon tri odigrana prvenstvena kruga, STK „Caribrod“ ima dve pobede i jedan poraz i sa pet osvojenih bodova se nalazi u vrhu tabele.

U narednom kolu, dimitrovgradski stonoteniseri dočekuju ekipu „Stoni“ iz Niša. Meč se igra 26. oktobra, u 14:00 časova, u sportskoj hali u Dimitrovgradu.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar